Joop van den Ende Theaterproducties

Home / Joop van den Ende Theaterproducties

Foto’s Piek en Alastair Muir

Joop van den Ende Theaterproducties

Een ultieme avond uit met Joop van den Ende Theaterproducties

Trakteer jezelf of een ander op een bijzondere avond uit bij Joop van den Ende Theaterproducties. Geniet van een indrukwekkende avond uit bij ‘Broadways meest geliefde musical’ Billy Elliot in het AFAS Circustheater Den Haag of beleef een fantastische avond uit bij Moeder, Ik Wil Bij De Revue in het Beatrix Theater in Utrecht.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue

Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laat herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Billy Elliot

Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal over de 11-jarige Billy die opgroeit in een mijnwerkersmilieu, waar jongens boksen en niet dansen. Als hij toevallig in een balletles belandt en tot zijn eigen verbazing zijn talent voor dansen ontdekt, verandert zijn hele leven én dat van zijn omgeving. Tegen de wil van zijn vader in traint Billy, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, keihard om auditie te doen voor de Royal Ballet School in Londen. Om danser te worden moet Billy leren om anders te durven zijn, tegenslagen te accepteren en te blijven vechten voor waar hij in gelooft. Alleen dan hij kan zijn droom waarmaken. Billy Elliot is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Den Haag.

KORTING musical

€ 12,50 musicalvoordeel met de speciale voucher uit het Kerstvoordeelboekje! Deze cheque geeft recht op €12,50 korting bij boeking van minimaal 2 kaarten voor Billy Elliot de Musical en Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

Bekijk het aanbod op www.musicals.nl/kerstvoordeelboekje en boek vandaag nog de beste plaatsen!

Vergelijkbare aanbiedingen
beerze bultenkorting pixum